Financiële Planning

Uw weg naar morgen

Uw financiële coach

Focus op uw doelen

Uw vermogen beschermd

InterOpus en ABalance, een mooie aanvulling.

InterOpus staat voor het jaar van zijn tweede lustrum. Begonnen in 2006. Vooral actief op de markt van hypotheken en levensverzekeringsproducten. Met de jaren steeds meer de focus op financiële planning als vertrekpunt voor breed financieel advies, waarbij de focus op financiële producten steeds verder naar achter is verschoven.

InterOpus richt zich op de particulier die vragen heeft over het afdekken van inkomensrisico’s, over financieringsvraagstukken en over vermogensvraagstukken. Die particulier kan in loondienst zijn, maar kan ook een onderneming leiden.

Met name ondernemende particulieren vroegen in het verleden regelmatig of InterOpus kon helpen bij het vinden van een goed administratiekantoor. Overwegend voor het maken van jaarstukken en het indienen van belastingaangiftes (omzetbelasting, inkomstenbelasting). Maar ook voor advies over het aangaan van een zakelijke lening en over welke investeringen iets op kunnen leveren. Maar zonder de torenhoge rekening van een (register)accountant.

Uit die adviesbehoefte is ABalance ontstaan. Om ondernemende klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Om ondernemende klanten op financieel vlak volledig te kunnen ondersteunen/ontzorgen. Bij bovenstaande vragen vanuit ABalance en bij vragen over arbeidsongeschiktheidsrisico’s, besteedbaar inkomen na bedrijfsbeëindiging, vermogensopbouw of privé-financieringen (hypothecair- of consumptief krediet) vanuit InterOpus.

Een succesvolle combinatie, zo is de afgelopen jaren gebleken. Steeds meer ondernemende klanten van InterOpus maken gebruik van de dienstverlening van ABalance. En ervaren dat als positief omdat ze als klant bij beide bedrijven het gevoel hebben gekend te zijn in hun totale behoefte aan financieel advies.

Is dit voor u nieuw en hebt u behoefte om over de dienstverlening van ABalance een keer vrijblijvend van gedachten te wisselen? Maak dan een afspraak met John Willems. Hij bekijkt graag met u of ABalance ook in uw situatie voor nog meer toegevoegde waarde kan zorgen dan u van InterOpus al gewend bent.