Financiële Planning

Uw weg naar morgen

Uw financiële coach

Focus op uw doelen

Uw vermogen beschermd

InterOpus jubileert, 10 jaar financiële planning, 5 jaar vermogensregie

Gestart in 2006 viert InterOpus dit jaar haar 10-jarig bestaan. Een periode die roerig genoemd kan worden. De financiële sector was veel in het nieuws, vaker negatief dan positief. De woekerpolis affaire, de kredietcrisis en de rol van banken daarin, afscheid van het provisiesysteem, genoeg voorbeelden van spraakmakende gebeurtenissen in die 10 jaar.

Financiële planning en vermogensregie

InterOpus veranderde mee. Mee met haar omgeving, maar ook van binnenuit. Financiële planning als belangrijk onderdeel van de dienstverlening vanaf de start. Doorontwikkeld, aangepast en een steeds belangrijkere, centrale rol in het hart van de organisatie. In de laatste vijf jaar uitgebreid met vermogensregie als volwaardig onderdeel van het dienstenpalet. Volledig gekoppeld met financiële planning om daadwerkelijk integraal financieel advies te kunnen aanbieden.

Verhuisd

In de laatste vijf jaar is InterOpus ook twee keer van locatie veranderd. Van de Stratumsedijk in Eindhoven naar de Beemdstraat om uiteindelijk te landen in het vriendelijke en rustieke buitengebied van Leende. Een natuurlijke habitat die past bij de ontwikkeling die onze dienstverlening heeft doorgemaakt.

Ambitie komende 10 jaar

De basis is gelegd. Maar we willen graag verder, niet stil blijven staan. Als belangrijkste doel hebben we voor onszelf gesteld dat we met nog meer plezier willen werken. Vaag doel? Wij denken van niet.  Plezier in ons werk wordt namelijk vooral bepaald door waardering die we van onze klanten terugkrijgen. Die komt vooral van klanten die begrijpen op welke manier wij het verschil maken met andere  financieel dienstverleners (assurantiekantoren, hypotheekketens, banken, vermogensbeheerders). Klanten die ons, op basis daarvan, een centrale rol geven bij al hun financiële vraagstukken, zijn daarom voor ons zeer waardevol.

In die groep klanten  wil InterOpus de komende 10 jaar dan ook extra investeren. In tijd en aandacht. Met behulp van zeer geavanceerde, online platforms voor zowel financiële planning (Figlo) als vermogensopbouw (Fondsenplatform) brengen/ hebben wij klanten in beeld en actualiseren we dat beeld elk jaar. Zonder abonnementstarief of factuur voor dat specifieke onderhoud. Uitsluitend werkzaamheden die voortkomen uit het onderhoud worden op uurbasis uitgevoerd en gefactureerd.

Nieuwe locatie
Na de fysieke verhuizing van ons kantoor in 2015 (van Eindhoven naar Leende) hebben we nu ook de website volledig vernieuwd. Als u via www.Interopus.nl een kijkje wil nemen dan stellen we dat zeer op prijs. Via de contactbutton op de homepage kunt u direct vragen stellen.

Reacties
Voel u vrij om daar ook een reactie te plaatsen om ons te laten weten wat u van onze nieuwe website vindt. Alle reacties zijn meer dan welkom, en vooral de kritisch opbouwende reacties die ons kunnen helpen de site nog verder te verbeteren waar mogelijk.