Financiële Planning

Uw weg naar morgen

Uw financiële coach

Focus op uw doelen

Uw vermogen beschermd

Klantlezing ‘slim beleggen’

Interopus organiseert voor al haar relaties op 25 oktober 2017, in Leende, een klantlezing over het onderwerp ‘slimmer beleggen’. Een onderwerp waarover veel wordt geschreven, waar veel over wordt gesproken en waar ook vaak vragen over worden gesteld. Deels veroorzaakt door de nog vers in het geheugen liggende crash van 2008, de woekerpolisaffaire en de lage rentestand van dit moment.

Vermogensopbouw steeds belangrijker

Wij constateren dat vermogensopbouw steeds belangrijker wordt, met name voor de jongere generatie. Dat heeft alles te maken met de versobering van pensioenen en de opschuivende AOW leeftijd. Om een onbezorgde toekomst tegemoet te kunnen zien is het belangrijk dat je zelf het heft in handen neemt als je nog jong bent en nog 25 jaar of langer van de pensioendatum verwijderd bent.

Voorkom onnodige fouten

Bij het opbouwen van geld door middel van beleggen is het vooral zaak om het koppie erbij te houden en je niet te laten vangen door heftige koersschommelingen, berichten in de media en borrelpraat die invloed kunnen hebben op je gemoedsrust. Hoe je dat doet? Dat ga je horen in deze lezing. Gastspreker is Michiel van Vugt, schrijver van het boek ‘Net iets slimmer’.

Cadeautje van Interopus

Voor wie zich nu al via deze nieuwsbrief inschrijft voor deze klantlezing is er een attentie van Interopus. Onder de eerste inschrijvers verloten we 10 boeken van Michiel van Vugt.  De winnaars ontvangen het boek op de avond van de lezing. In september sturen we nogmaals een reminder/uitnodiging voor deze avond naar u toe. Dan kunt u zich alsnog inschrijven. De kosten van deze avond komen voor rekening van InterOpus.